Kan de afdeling Communicatie van uw gemeente de hoeveelheid werk niet meer aan? Is een (web)redacteur de komende weken door ziekte geveld? Of is er voor de duur van een project extra schrijfkracht nodig?

Als webredacteur, tekstschrijver en eindredacteur ondersteun ik gemeenten, waterschappen en andere overheden. Ik ben beschikbaar voor eenmalige schrijfklussen, maar ook voor langdurige vervanging. Op locatie of op afstand vanuit mijn kantoor in Doorn.

Ruime ervaring als webredacteur en tekstschrijver

Ik heb ervaring in het werken voor overheden en ben gewend om uiteenlopende schrijfklussen aan te pakken. Zo schrijf ik persberichten, speeches, interviews en informatiefolders, en redigeer en corrigeer ik ambtelijke brieven en officiële stukken.

Natuurlijk ben ik ook online actief. Ik houd bijvoorbeeld (project)websites actueel, verzorg digitale nieuwsbrieven en monitor social media.

Hoge kwaliteitseisen

Aan mijn werk stel ik hoge kwaliteitseisen. Dankzij opleiding, werkervaring en aanleg heb ik:

  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een toegankelijke schrijfstijl
  • zicht op wat voor inwoners belangrijk is
  • oog voor de nieuwswaarde van ontwikkelingen
  • gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
  • kennis van de ontwikkelingen in ‘overheidsland’

Meer informatie over mijn achtergronden en expertise is te vinden op LinkedIn. Op verzoek stuur ik een uitgebreide CV.

Werk uit handen

Met mijn inzet en expertise neem ik een afdeling Communicatie veel werk uit handen. Ik rust niet totdat een mij toebedeelde tekstklus geklaard is. Ik ben gewend om zelfstandig te werken, maar zorg er altijd voor regelmatig en tijdig te overleggen.

En hoewel ik zelfstandige zonder personeel ben, voel ik me in een team uitstekend op mijn plek. Ik ben prettig in de omgang, collegiaal en gericht op samenwerking.
Waar ik wat langer op locatie werk, voelt het al snel alsof ik een vaste medewerker ben. Maar dan wel eentje van wie u na de opdracht afscheid neemt.

Meer informatie?

Zoekt u een veelzijdige webredacteur, tekstschrijver en eindredacteur om uw organisatie te ondersteunen?
Bel me via 06 – 15 29 23 17 of neem contact op via info@espinateksten.nl. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.